رئیس سازمان انرژی اتمی به اظهارات نماینده مردم تهران در خصوص نصب دوربین های آژانس در تأسیسات تامی اصفهان بر خلاف قانون اقدام راهبردی مجلس واکنش نشان داد.

آن‌جا اصلاً نیروگاهی نیست که دوربینی نصب شود/ طبق توافق با آژانس پیش می‌رویم
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

قدس آنلاین، محمد اسلامی رئیس سازمان انرژی اتمی کشور امروز در حاشیه جلسه هیئت دولت در جمع خبرنگاران در خصوص ادعای نصب ۱۰ دوربین نظارتی آژانس در تاسیسات اتمی اصفهان که به گفته یکی از نمایندگان بر خلاف قانون اقدام راهبردی بوده، گفت: چنین موضوعی صحت ندارد، در اصفهان آنطور که گفته شد، نیروگاهی نداریم که بخواهد ۱۰۰ دوربین در آنجا نصب شود.

معاون رئیس جمهور با تاکید بر اینکه سازمان انرژی اتمی براساس قانون اقدام راهبری عمل می‌کند، تصریح کرد: در تفاهم‌های انجام شده با آژانس در اسفند ماه، بحث تداوم دانش با آژانس که جزو الزامات پادمان و ان‌پی‌تی است در قالب یک بیانیه منتشر شد و در همان راستا اقدامات درحال هماهنگی هستیم.

اسلامی خاطرنشان کرد: اقدامات ایران در چارچوب ضوابط پادمان است و ملاک عمل ایران در اهداف کمی و کیفی قانون اقدام راهبردی برای لغو تحریم هاست و ما در همان چارچوب که (اسفند ماه) با آژانس توافق کردیم جلو می‌رویم.

برچسب‌ها

پخش زنده

×

حرم مطهر رضوی

کاظمین

00:00
00:36
Download

مسجدالنبی

00:00
00:31
Download

مسجدالحرام

حرم حضرت معصومه

00:00
00:33
Download

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha