مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای آذربایجان‌غربی گفت: بامداد دیشب و به دنبال وقوع سیل در محور خوی ـ رازی، ۲۰۰ خودروی گرفتار در سیل رهاسازی شدند.

سیل شبانه در محور خوی ـ رازی/ رهاسازی ۲۰۰ خودرو گرفتار در سیل
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین، بارش شدید باران در محور خوی ـ رازی که از اواخر شب گذشته آغاز شده بود، در نخستین ساعات بامداد امروز موجب جاری شدن سیل در این محور شده و به همین دلیل بخشی از مسیر مسدود شد.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای آذربایجان‌غربی، در این خصوص با اشاره به خسارت جزئی سیل به محور ارتباطی خوی ـ رازی، عنوان کرد: عوامل راهداری بلافاصله نسبت به بازگشایی مسیر اقدام کردند که در کمترین زمان ممکن و به صورت شبانه این مسیر بازگشایی شد.

پیمان آرامون گفت: در این حادثه، ۲۰۰ خودرو گرفتار شده بودند که با بازگشایی مسیر، به مسیر خود ادامه دادند.

وی بیان داشت: برای انجام عملیات مسیرگشایی و رهاسازی خودروهای گرفتار در سیل، ۵ دستگاه ماشین آلات سنگین و ۱۵ نفر از راهداران اقدامات لازم را انجام دادند تا هموطنان دچار مشکلات بیشتر نشوند.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای آذربایجان‌غربی، عملیات پاکسازی مسیر از همان نیمه شب آغاز شده و در کمترین زمان ممکن به پایان خواهد رسید.

منبع: خبرگزاری تسنیم

برچسب‌ها

پخش زنده

×

حرم مطهر رضوی

کاظمین

00:00
00:36
Download

کربلا

00:00
00:36
Download

مسجدالنبی

مسجدالحرام

00:00
03:34
Download

حرم حضرت معصومه

00:00
00:33
Download

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha