تحولات منطقه

رئیس جمهور صربستان پیش بینی کرد در ماه مارس-آوریل آینده (فروردین-اردیبهشت ۱۴۰۳) میان روسیه و اوکراین آتش‌بس حاصل خواهد شد.

صربستان: میان روسیه و اوکراین در آوریل آینده آتش‌بس حاصل می‌شود
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین به نقل از فارس، «السکاندر ووچیچ» رئیس جمهور صربستان گفت که انتظار دارد آتش‌بس میان مسکو و کی‌یف در مارس-آوریل ۲۰۲۴ (فروردین-اردیبهشت ۱۴۰۳) حاصل شود و پایان درگیری در اوکراین به رشد اقتصادی شدیدی در تمام جهان منجر خواهد شد.

وی که این سخنان را در جریان مصاحبه‌ای با شبکه تلویزیونی PRVA مطرح می‌کرد، گفت: «نگران این هستیم که هیچ کدام از دو طرف چه روسیه و چه اوکراین و کشورهای غربی، جرأت پذیرش شکست را نداشته باشند چون در این صورت، آمریکا و اتحادیه اروپا و به عبارتی ناتو از این طریق شکست خواهند خورد».

رئیس جمهور صربستان افزود: «این جنگ در حال فرسایشی شدن بوده و به دلیل آن، همگی در رنج قرار داریم اما معتقدم که در ماه مارس/آوریل آینده، نوعی آتش بس حاصل خواهد شد و جهش بزرگی برای همه و تمام جهان حاصل خواهد شد و نرخ بهره بدهی‌ها کاهش یافته و رشد اقتصادی حاصل می‌شود».

وی تاکید کرد: «اگر درگیری در اوکراین برای یک، یا دو  یا سه سال متوقف شود، همگان به شکل بهتری زندگی خواهیم کرد».

از سوی دیگر  «ماریا زاخارووا» سخنگوی وزارت خارجه روسیه در حاشیه دومین اجلاس روسیه-آفریقا گفت مسکو حدود ۳۰ ابتکار صلح برای حل‌وفصل بحران اوکراین از طریق کانال‌های رسمی و غیررسمی دریافت کرده است. 

وی گفت: از همه سپاسگزاریم. تعداد زیادی از این ابتکارها بود. به نظرم، یک ماه قبل حدود ۳۰ [ابتکار] وجود داشت که شخصیت‌های عمومی از طریق کانال‌های دولتی یا حتی از راه‌های خصوصی ارائه شد. 

پایان پیام/.

منبع: خبرگزاری فارس

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha