داود زارعیان، صبح امروز در گفت و گو با قدس آنلاین در خصوص قابلیت های سامانه آنتی ویروس ایرانی فارز و پیشنهاد پلیس فتا به شورای عالی فضای مجازی برای الزامی شدن استفاده از آن توسط کاربران با هدف کاهش نصب بدافزارها روی تلفن های همراه ایرانیان، اظهار داشت: شرکت مخابرات هنوز تحلیل کارشناسی روی آنتی ویروس فارز نداشته است، اما حتماً مطالعات کاملی روی این موضوع صورت گرفته که دو روز پیش از سوی پلیس رونمایی شده است.
وی ادعای مطرح شده درباره توانایی۶۰ درصدی آنتی ویروس فارز در شناسایی بدافزارها و جلوگیری از هک شدن موبایل ها هم گفت: این موضوع قابل قبول است؛ در واقع ما در حال حاضر نرم افزارهایی زیادی را در سطح دنیا و حتی ایران داریم که از چنین قابلیتی برخوردارند.
زارعیان سپس به موضوع اجباری شدن نصب فارز روی تلفن های همراه کاربران پرداخت و گفت: در این خصوص نه به عنوان یک عضو تجاری شرکت مخابرات؛ بلکه به عنوان یک استاد و کارشناس ارتباطات معتقدم اجباری کردن نصب یک آنتی ویروس خاص قطعاً مقاومت برخی از کاربران را بدنبال خواهد داشت. به همین دلیل به نظرم بهتر است آنتی ویروس فارز را در اختیار همه مردم قرار بدهند تا کاربران با انتخاب خودشان آنرا نصیب کرده و استفاده کنند. در واقع اگر موضوع اجباری نباشد، در این صورت وقتی کاربران قابلیت های فارز را ببینند حتماً از آن استفاده می کنند.
وی در پاسخ به این که چرا الزامی شدن استفاده از آنتی ویروس یاد شده مقاومت بعضی از کاربران را بدنبال خواهد داشت؟ گفت: مقاومت مردم در این زمینه ریشه در عدم اعتماد دارد. ما طی سال های اخیر نتوانستیم در خصوص نرم افزارهای بومی در سطح جامعه اعتماد سازی کنیم.؛علاوه بر این نرم افزارهای بومی نیز دارای ضعف هایی هم بوده اند.





نظر شما