تحولات منطقه

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری گفت: به دنبال تامین اعتبار فوق العاده ویژه کارکنان دانشگاه ها هستیم اعتبار آن یک عددی حدود ۷۰۰ میلیارد تومان است.

آخرین وضعیت پرداخت فوق العاده ویژه کارکنان دانشگاه ها
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

حسین سیمایی صراف درباره آخرین وضعیت پرداخت فوق العاده ویژه کارکنان دانشگاه ها گفت: کارکنان آموزش عالی یک مطالبه به حق و درستی دارند، قرار بوده یک فوق العاده ویژه ای پرداخت شود ولی تا الان پرداخت نشده است.

وی ادامه داد: این موضوع را با سازمان برنامه و بودجه، سازمان امور اداری و استخدامی و در واقع شورای حقوق و دستمزد مطرح کرده و مدام و پیوسته پیگیری می‌کنیم، معاون اداری مالی وزارت علوم نیز به شدت موضوع را تعقیب می کند تا فوق العاده ویژه برقرار شود.

وزیر علوم تحقیقات و فناوری افزود: به دنبال تامین اعتبار هستیم، اعتبار آن حدود ۷۰۰ میلیارد تومان است که با توجه به شان عزیزان و همیاران آموزش عالی کشور عدد خیلی مهمی نیست ولی بالاخره تامین آن هم خیلی راحت نیست، امیدواریم این اتفاق بزودی محقق شود.

منبع: خبرگزاری مهر

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • جواد ۱۱:۳۹ - ۱۴۰۳/۱۱/۰۱
    0 0
    سلام .واقعا کارمندان وزارت علوم شدیدا با مشکلات مواجه اند .از خبرگزاری محترم قدس خواهشمندیم این موضوع را مکررا پیگیری فرمایید .تشکر فراوان