تحولات منطقه

روزنامه جوان نوشت: اگر سازمان لیگ والیبال در فصل‌های قبل برخوردی مناسبت‌تر با تیم‌هایی که از برگزاری دیدار رده‌بندی لیگ امتناع می‌کردند، انجام می‌داد امروز مجبور نمی‌شد به‌خاطر حفظ شأن خود دست به صدور بیانیه بزند.

تذکر روزنامه جوان به فدراسیون والیبال / شأن و اعتبار لیگ برتر والیبال ایران را حفظ کنید
زمان مطالعه: ۲ دقیقه

روزنامه جوان در یک یادداشت ورزشی نوشت: شاید اگر سازمان لیگ والیبال در فصل‌های قبل برخوردی مناسبت‌تر با تیم‌هایی که از برگزاری دیدار رده‌بندی لیگ امتناع می‌کردند، انجام می‌داد امروز مجبور نمی‌شد به‌خاطر حفظ شأن خود و برنامه‌ریزی‌های انجام شده که حتماً هم هزینه‌بر است دست به دامن صدور بیانیه شود. طی چند فصل گذشته بارها شاهد بوده‌ایم که تیم‌های راه یافته به دیدار رده‌بندی لیگ برتر والیبال از حضور در این مسابقه امتناع کرده‌اند و سازمان لیگ هم با اعطای مقام سوم مشترک به آنها خیلی راحت از کنار این بی‌قانونی آشکار عبور کرده است، ولی حالا کار به جایی رسیده که ۲ تیم راه یافته به دیدار رده‌بندی خودشان برای خودشان بریده‌اند و دوخته‌اند و خودشان هم برای خودشان مقام سوم مشترک تعریف کرده‌اند!

همین فصل قبل بود که شهرداری ارومیه و پیکان دیدار رده‌بندی را برگزار نکردند و حالا باز هم یک طرف ماجرا شهرداری ارومیه است. البته ظاهراً این‌بار آش اینقدر شور شده که سازمان لیگ مجبور به دادن اولتیماتوم شده است، اولتیماتومی که به نظر می‌رسد سازمان لیگ والیبال اول باید به خودش می‌داد تا اینگونه باعث خودسری تیم‌ها نشود. ماجرا وقتی جالب‌تر می‌شود که سازمان لیگ والیبال حتی با صدور اولتیماتوم هم تنبیه خاصی برای این بی‌قانونی آشکار در نظر نگرفته و صرفاً ۲ تیم شهرداری ارومیه و چادرملو اردکان را تهدید کرده که اگر بازی را برگزار نکنند هر ۲ به مقام چهارم می‌رسند.

در بیانیه و اولتیماتوم سازمان لیگ فدراسیون والیبال در مورد درخواست ۲ تیم مبنی بر عدم برگزاری بازی رده‌بندی و اعطای عنوان سوم مشترک به آنها آمده است: «برنامه‌ریزی‌ها انجام شده و قوانین برگزاری مسابقات و همچنین با درنظر گرفتن اعتبار مسابقات که معتبرترین بازی‌های داخلی والیبال ایران محسوب می‌شود به استحضار می‌رساند دیدار رده‌بندی طبق برنامه اعلام شده در تاریخ ۱۸ فروردین در سالن فدراسیون والیبال برگزار خواهد شد، لذا در صورت عدم حضور هر یک از تیم‌ها در این رقابت تیم دیگر به عنوان مقام سوم معرفی می‌گردد و در غیر این صورت برای هر ۲ تیم باخت فنی و عنوان چهارمی مشترک اختصاص خواهد یافت.»

صرف‌نظر از اینکه تکلیف مقام سومی در صورت عدم حضور ۲ تیم چه می‌شود سازمان لیگ باید مراقب شکل‌گیری این بدعت جدید باشد، چراکه همانطور که در بیانیه صادر شده این سازمان آمده، برای برگزاری درست مسابقات لیگ برتر والیبال از مدت‌ها قبل برنامه‌ریزی و هزینه شده و جدای از تمام این مسائل، این اعتبار لیگ برتر والیبال ایران است که با چنین بی‌قانونی‌هایی به‌صورت رسمی خدشه‌دار خواهد شد. اینکه به همین راحتی از کنار یک بی‌قانونی عبور شود، حتی می‌تواند یک توهین به سایر تیم‌های شرکت‌کننده در این مسابقات قلمداد شود و این خطر را هم دارد که از این به بعد هر تیمی هر جای مسابقات که خواست از بازی کردن انصراف بدهد.

موضوع فقط برگزاری یک بازی یا کسب عنوان سومی و چهارمی نیست، هرچند اینها هم در جای خود معتبر و مهم محسوب می‌شوند، اما آنچه مهم‌تر است شأن و اعتبار لیگ برتر والیبال ایران به عنوان یکی از قدرت‌های والیبال قاره آسیا و یکی از تیم‌های برتر جهان است که با چنین رفتارهایی زیر سؤال می‌رود. بنابراین به نظر می‌رسد سازمان لیگ فدراسیون والیبال باید برخوردی قاطع‌تر و البته در شأن و جایگاه والیبال ایران با خاطیان داشته باشد.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha