کارشناس مرکز پیش بینی هواشناسی خراسان رضوی گفت: بارش باران توام با کاهش نسبی دما از صبح دیروز پنجشنبه در برخی از مناطق استان آغاز شده است که تا اواخر وقت فردا شنبه ادامه دارد.

ماندگاری باران و هوای سرد در خراسان رضوی
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس خراسان، محمد غیوری در این خصوص افزود: این بارش ها بیشتر در مناطق غربی و شمالی خراسان رضوی پیش‌بینی شده است، در عین حال برخی از مناطق مرکزی و نیز کلانشهر مشهد در روزهای جمعه و شنبه میزبان بارش های پراکنده بهاری هستند.

وی ادامه داد: بیشینه دمای هوای امروز مشهد نیز نسبت به روز گذشته ۲ درجه کاهش می یابد و فردا نیز این کاهش نسبی دما در مشهد و بیشتر مناطق خراسان رضوی ادامه خواهد داشت.

کارشناس مرکز پیش بینی هواشناسی خراسان رضوی گفت: کوهسرخ با کمینه دمای سه درجه سلسیوس و بردسکن با بیشینه دمای ۲۱ درجه به ترتیب سردترین و گرمترین مناطق استان در ۲۴ ساعت گذشته بوده اند و در همین مدت نوسانات دمایی ۶ تا ۱۲ درجه در مشهد به ثبت رسیده است.

غیوری افزود: دمای کنونی مشهد ۱۰ درجه سلسیوس است که امروز بین ۶ تا ۱۱ درجه در نوسان خواهد بود

منبع: خبرگزاری ایرنا

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha