تحولات منطقه

سرمربی تیم ملی کشتی آزاد از دلایل پیروزی رحمان عموزاد و باخت امیرعلی آذرپیرا در فینال مسابقات قهرمانی جهان پرده برداشت.

درستکار: آذرپیرا اسیر تجربه اسنایدر شد؛ رحمان قهرمانانه طلا گرفت
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

پژمان درستکار در گفت‌وگویی تلویزیونی، اظهار داشت: تیم ما مقتدرانه قهرمان شد و این قهرمانی را به مردم ایران تبریک می‌گویم. بچه‌ها از همه لحاظ خوب بودند و پیروزی‌های درخشانی کسب کردیم.

وی ادامه داد: رحمان عموزاد و امیرعلی آذرپیرا، ۲ قهرمان المپیک را شکست دادند و خوشحالم که پرچم ایران عزیز برافراشته شد. امیدوارم اول خدا و دوم مردم عزیز ایران از ما راضی باشند.

سرمربی تیم ملی کشتی گفت: امیرعلی آذرپیرا، دو امتیاز از کایل اسنایدر گرفت، اما تجربه اسنایدر باعث برد وی شد. امیرعلی مدال نقره جهان را کسب کرد که این کار بزرگی بود. از همه عزیزانی که جامعه کشتی را حمایت کردند تشکر می‌کنم.

درستکار در خصوص عملکرد درخشان رحمان عموزاد در فینال وزن ۶۵ کیلوگرم، گفت: بارها فیلم قهرمان ژاپنی را تجزیه و تحلیل کردیم و امروز رحمان، قهرمانانه توانست بر حریف خود غلبه کند. ما با هفت مدال به عنوان قهرمانی رسیدیم و حتی در تعداد مدال‌ها نیز با آمریکا و روسیه فاصله داشتیم.

منبع: خبرگزاری ایرنا

برچسب‌ها

حرم مطهر رضوی

کاظمین

کربلا

مسجدالنبی

مسجدالحرام

حرم حضرت معصومه

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha