تحولات منطقه

دو کارگاه غیرمجاز فرآوری سبزیجات و تولید بستنی و محصولات مشابه در شهرستان نیشابور توسط کارشناسان بهداشت محیط دانشگاه علوم پزشکی این شهرستان کشف و با حضور نماینده امور حقوقی دانشگاه پلمب شدند.

پلمب دو کارگاه غیرمجاز تولید مواد غذایی در نیشابور
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس، علی‌اکبر محمدی معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی نیشابور اعلام کرد: این کارگاه‌ها در شرایطی فعالیت می‌کردند که فاقد استانداردهای بهداشتی لازم بودند و تولید محصولات غذایی در آنها بدون رعایت اصول بهداشت فردی و محیطی انجام می‌شد. در کارگاه سبزی خشک‌کنی، فراوری سبزیجات توسط کارگرانی فاقد کارت معاینه پزشکی و گواهینامه آموزش بهداشت صورت می‌گرفت و تجهیزات و محیط کار کاملاً غیربهداشتی بود. در کارگاه دیگر نیز تولید و عرضه بستنی، بامیه و سایر محصولات خوراکی بدون رعایت استانداردهای بهداشتی انجام می‌شد.

سرپرست گروه بهداشت محیط معاونت بهداشت نیشابور، با اشاره به بررسی‌های میدانی و مستمر کارشناسان در تمامی شیفت‌ها، تأکید کرد که این اقدامات با هدف حفاظت از سلامت عمومی شهروندان انجام شده است.

هادی رستمی افزود: کارشناسان با ارائه آموزش‌های اصلاحی و پیگیری دقیق، در صورت عدم رعایت تذکرات بهداشتی، طبق قانون اصلاحیه ماده ۱۳ قانون مواد خوردنی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی، اخطاریه تعطیلی ۴۸ ساعته صادر و در صورت عدم اقدام، پرونده به مراجع قضائی ارجاع می‌شود.

وی نواقص بهداشتی کارگاه‌ها را شامل تولید محصولات در شرایط غیربهداشتی، عدم اخذ مجوزهای بهداشتی، عدم اجرای مراحل سالم‌سازی مواد غذایی و عدم توجه به تذکرات کارشناسان برشمرد و از شهروندان خواست در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی، مراتب را از طریق سامانه تلفنی وزارت بهداشت به شماره ۱۹۰ اطلاع دهند تا اقدامات لازم در سریع‌ترین زمان انجام شود.

برچسب‌ها

حرم مطهر رضوی

کاظمین

کربلا

مسجدالنبی

مسجدالحرام

حرم حضرت معصومه

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha