تحولات منطقه

رییس سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی گفت: این استان با ۱۴.۶ میلیون واحد دامی، ۱۰ درصد از کل فرآورده‌های دامی کشور را تولید می‌کند و صدرنشین کشور در تولید گوشت قرمز است.

خراسان رضوی با سهم ۱۰ درصدی از فرآورده‌های دامی کشور صدرنشین تولید گوشت قرمز است
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس، مجید جعفری روز شنبه افزود: همچنین این استان در تولید شیر رتبه سوم و در تولید تخم‌مرغ رتبه پنجم کشور را داراست و مجموع تولید فرآورده‌های دامی استان به یک میلیون و ۵۷۵ هزار تن می‌رسد که آن‌را در رتبه سوم کشوری قرار می‌دهد.

وی با تشریح عملکرد بخش دام و آبزی‌پروری استان، نقش حیاتی این منطقه را در امنیت غذایی کشور پررنگ‌تر از پیش معرفی کرد.

رییس سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی اظهار کرد: استان خراسان رضوی با بهره‌مندی از حدود ۱۴.۶ میلیون واحد دامی، سهم قابل توجهی در تامین نیازهای پروتئینی کشور ایفا و ۱۰ درصد فرآورده‌های دامی کشور را تولید و به بازار عرضه می‌کند.

جعفری با اشاره به ظرفیت‌های آبی استان، به پیشرفت‌های بخش آبزی‌پروری نیز اشاره کرد و گفت: وجود هزار و ۶۰۰ مرکز تولید آبزیان در خراسان رضوی، بستر مناسبی برای تولید انواع ماهیان سردآبی فراهم کرده و این بخش نیز با روندی رو به رشد، به سهم خود در تولیدات پروتئینی استان می‌افزاید.

منبع: خبرگزاری ایرنا

برچسب‌ها

حرم مطهر رضوی

کاظمین

کربلا

مسجدالنبی

مسجدالحرام

حرم حضرت معصومه

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha