تحولات منطقه

۲۸ آذر ۱۴۰۴ - ۱۱:۰۳
کد خبر: ۱۱۱۸۲۲۴

فرماندار لامرد گفت: به دلیل بارش‌های مداوم از دوشنبه گذشته(۲۲ آذر) تا کنون، مسیر ارتباطی ۶ روستای این شهرستان در سه بخش قطع شده است.

مسیر ارتباطی ۶ روستای لامرد قطع است
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

علی علیزاده اظهار کرد: بارش‌ها در لامرد آرام و پیوسته بوده اما با توجه به اینکه این شهرستان در انتهای دشت قرار دارد و حاصل یارش در دیگر نقاط نیز به این مسیر وارد می‌شود، مسیر ارتباطی ۶ روستا که در محل گذر این مسیل قرار داشت قطع شد.

او عنوان کرد: اکنون مسیر ارتباطی روستای زین‌الدین در بخش اشکنان، کردار در بخش مرکزی و وردوان، برکه سفید و سمنتوج در بخش علامرودشت قطع است.

فرماندار لامرد ادامه داد: با این وجود این روستاها از همه خدمات آب، برق و تلفن برخورداند و زندگی مردم این روستا با مشکلی مواجه نشده است.

علیزاده بیان کرد: با توجه به تداوم بارش و شرایط جوی نامناسب امکان پرواز بالگرد فراهم نیست اما هرچند با ریسک، به یکی از بانوان دچار مارگزیدگی، خدمات درمانی ارائه شد.

او با بیان اینکه مشکل دیگری وجود نداشته است، گفت: درخواست بالگرد برای خدمت‌رسانی به اسن روستاها داده‌ایم اما پیش بینی می‌شود، با پایان بارش‌ها، از فردا شاهد فروکش کردن آب و باز شدن این مسیرهای ارتباطی باشیم.

علیزاده یادآور شد: از ابتدای ورود این سامانه بارشی تا شب گذشته، بیش از ۲۲۰ میلی متر باران در لامرد باریده است.

شایان ذکر است؛ لامرد در جنوب فارس و ۳۶۵ کیلومتری شیراز واقع شده است.

منبع: خبرگزاری ایرنا

برچسب‌ها

حرم مطهر رضوی

کاظمین

کربلا

مسجدالنبی

مسجدالحرام

حرم حضرت معصومه

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha