به گزارش قدس، محمد حسین اسماعیل زاده در این خصوص افزود: به دنبال برخورد شدید ۲ دستگاه خودروی سواری پژو و ام وی ام در محور بجستان به گناباد، پنج کیلومتری شهرستان بجستان، چهار کد عملیاتی شامل سه گروه اورژانس و یک تیم از هلالاحمر به محل حادثه اعزام شدند.
وی ادامه داد: پس از حضور کارشناسان عملیاتی در صحنه عملیات رهاسازی و اقدامات درمانی اولیه برای مصدومان آغاز شد.
رئیس اورژانس پیش بیمارستانی و حوادث دانشگاه علوم پزشکی گناباد اضافه کرد: این حادثه در ابتدا پنج مصدوم بر جای گذاشته که تمامی مصدومان توسط آمبولانسهای عملیاتی به بیمارستان آیتالله مدنی بجستان منتقل شدند.
اسماعیل زاده افزود: ۲ نفر از مصدومان به دلیل شدت جراحات با وجود انجام عملیات احیا، جان خود را از دست دادند و حال یکی دیگر از مصدومان نیز وخیم گزارش شده است.




نظر شما