تحولات منطقه

ارتش رژیم صهیونیستی مدعی شد که دو تن از عناصر حزب الله لبنان را در حمله دیروز خود به منطقه خربه سلم در جنوب لبنان به شهادت رسانده است.

ارتش صهیونیستی مدعی ترور ۲ عضو حزب‌الله در جنوب لبنان شد
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به نقل از راشا تودی، ارتش رژیم صهیونیستی با صدور بیانیه‌ای مدعی شد که دو عضو حزب الله لبنان را در جنوب این کشور ترور کرده است. به ادعای این بیانیه این عناصر در حال بازسازی زیرساخت‌های نظامی وابسته به حزب‌الله در جنوب لبنان بودند.

در بیانیه ارتش رژیم صهیونیستی آمده است که روز سه‌شنبه گذشته حمله‌ای در منطقه خربه سلم در جنوب لبنان انجام داده که منجر به شهادت دو عضو حزب‌الله شده است.

ارتش اسرائیل مدعی شد که یکی از این دو نفر یک مهندس در این مجموعه بود و تلاش‌های بازسازی زیرساخت‌های نظامی حزب‌الله را رهبری می‌کرد.

ارتش رژیم صهیونیستی با بی شرمی و بدون توجه به اقدام خود که نقض توافق آتش بس و تداوم حملات به سرزمین‌های لبنان به شمار می‌رود، مدعی شد که اقدام این عناصر حزب الله، نقض آشکار تفاهمات موجود بین تل آویو و لبنان بوده است.

از زمان امضای توافق آتش بس بین لبنان و رژیم صهیونیستی، ارتش این رژیم هزاران بار اقدام به نقض توافق آتش بس و حمله هوایی و موشکی و زمینی به مناطق مختلف لبنان کرده و بخش‌هایی از جنوب لبنان را در اشغال خود گرفته است.

منبع: خبرگزاری مهر

برچسب‌ها

حرم مطهر رضوی

کاظمین

کربلا

مسجدالنبی

مسجدالحرام

حرم حضرت معصومه

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha