تحولات منطقه

مدیر تبلیغ معاونت فرهنگی تبلیغی حوزه علمیه خراسان گفت: ۲ هزار و ۷۰۰ نفر از طلاب خواهر و برادر حوزه‌های علمیه استان برای امر تبلیغ احکام الهی در ماه رمضان به نقاط مختلف این استان و کشور اعزام شدند.

اعزام ۲۷۰۰مبلغ دینی به نقاط مختلف خراسان رضوی
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

حجت الاسلام خانعلی ابراهیمی افزود: از این تعداد ۶۰۰ نفر از بانوان طلبه هستند.

وی اضافه کرد: تفاوت تبلیغ امسال با سال‌های گذشته در این است که امروز با یک جنگ شناختی سازمان‌یافته روبرو هستیم، جنگی که به تعبیر رهبری، دشمن در آن می‌کوشد با تحریم، نفوذ و تبلیغات، حرکت جامعه را کند سازد بنابراین تبلیغ نیز باید هوشمندانه، مسئله‌محور و مبتنی بر نیاز مخاطب باشد.

مدیر تبلیغ معاونت فرهنگی تبلیغی حوزه علمیه خراسان اظهار کرد: مأموریت مبلغان در رمضان امسال فراتر از بیان احکام و مواعظ است و باید به آرام‌سازی ذهن‌ها، تقویت قدرت تحلیل و امیدآفرینی در جامعه بپردازد.

ابراهیمی افزود: به مبلغین تأکید شده که موضوع ولایت را به‌صورت اقناعی، منطقی و متناسب با ذهن نسل جوان مطرح کنند تا این باور به فهمی عمیق و درونی تبدیل شود. همچنین با توجه به تأکید رهبر معظم انقلاب بر تلاش دشمن برای تضعیف ایمان و امید مردم، تقویت امید و اعتماد به آینده از اولویت‌های جدی محتوایی است.

منبع: خبرگزاری ایرنا

برچسب‌ها

حرم مطهر رضوی

کاظمین

کربلا

مسجدالنبی

مسجدالحرام

حرم حضرت معصومه

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha