تحولات منطقه

رئیس فیفا، در بحبوحه تلاش‌های فیفا برای مبارزه با نژادپرستی، پیشنهاد اخراج بازیکنانی را داده است که در حین مشاجره لفظی با حریفان دهان خود را می‌پوشانند.

پیشنهاد جالب اینفانتینو برای مقابله با نژادپرستی در فوتبال
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین، مبارزه فیفا با نژادپرستی در زمین فوتبال در هفته‌های اخیر پس از آنکه وینیسیوس جونیور، ستاره رئال مادرید، جانلوکا برستیانی، بازیکن بنفیکا را در جریان بازی دو تیم در لیگ قهرمانان اروپا، به حرف‌های نژادپرستی متهم کرد، شدت گرفته است.

بازیکن بنفیکا هرگونه تخلفی را رد کرد، اما تا زمان مشخص شدن نتایج تحقیقات رسمی، از بازی برگشت مقابل رئال مادرید محروم شد.

خبرگزاری بریتانیایی PA Media گزارش داد که این موضوع در جلسه IFAB (هیئت مدیره اتحادیه بین‌المللی فوتبال) در روز شنبه مورد بحث قرار گرفت.

اینفانتینو در این نشست خواستار اقدامات سختگیرانه‌تری برای مجازات کسانی شد که برای جلوگیری از شناسایی، دهان خود را می‌پوشانند.

اینفانتینو به اسکای نیوز گفت: اگر بازیکنی دهانش را بپوشاند و حرف نژادپرستانه‌ای بزند، مسلماً باید اخراج شود.

او افزود: او حتماً حرف نامناسبی زده است، در غیر این صورت دهانش را نمی‌پوشاند.

رئیس فیفا ادامه داد: من این رفتار را درک نمی‌کنم. اگر چیزی برای پنهان کردن ندارید، دهانتان را نمی‌پوشانید. به همین سادگی.

اینفانتینو در پایان گفت: ما باید برای مبارزه جدی با نژادپرستی اقدام کنیم.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha