تحولات منطقه

مدیرکل هواشناسی خراسان رضوی از تداوم سامانه ناپایدار و صدور هشدار نارنجی هواشناسی در استان به دلیل فعالیت سامانه بارشی از بعداز ظهر امروز پنجشنبه خبر داد.

خراسان رضوی میزبان سیلاب و رگبار باران و تگرگ
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین،علی اصغر دهقان پور در مشهد اظهار کرد: بر اساس تحلیل نقشه‌های هواشناسی، سامانه‌ای ناپایدار از بعد از ظهر امروز پنجشنبه خراسان رضوی را فرا می گیرد و تا یکشنبه هفته آینده ادامه دارد.
کارشناس پیش‌بینی هواشناسی خراسان رضوی گفت: بارش‌های رگباری همراه با رعد و برق و احتمال آبگرفتگی و سیلابی شدن مسیل‌ها استان را فرا می‌گیرد.
مدیرکل هواشناسی خراسان رضوی با اعلام هشدار سطح زرد هواشناسی افزود: بارندگی ها از امروز به خصوص در نواحی شمال غربی آغاز و تا یکشنبه هفته آینده ادامه دارد. همچنین در روزهای شنبه تا یکشنبه هفته آینده، افزایش شدت وزش باد به ویژه در مناطق شرقی و جنوبی استان خراسان رضوی و در ساعاتی وزش باد شدید همراه با گرد و خاک پیش‌بینی می‌شود.
وی تصریح کرد: سامانه بارشی در استان با مخاطراتی همچون بارش باران، رگبار و رعدوبرق و در برخی مناطق بارش تگرگ از بعد از ظهر پنجشنبه تا یکشنبه فعالیت می‌کند.
مدیرکل هواشناسی خراسان‌رضوی خاطرنشان کرد: منطقه اثر این سامانه همه بخش‌های استان به‌ویژه مناطق شمالی استان را شامل می‌شود.
وی تصریح کرد: در این مدت احتمال وزش باد نسبتاً شدید و گاهی شدید، کاهش دما، گردوخاک، رگبار پراکنده و گاهی رعدوبرق پیش‌بینی می‌شود.
دهقان ادامه داد: در این زمینه هشدار نارنجی هواشناسی صادر شده و کاهش دید در کنار لغزندگی جاده‌ها از مخاطرات آن است.
وی گفت: به هم استانی‌های عزیز توصیه می‌شود از فعالیت‌های کوهنوردی و قرارگرفتن در مسیر رودخانه پرهیز کنند.

منبع: خبرگزاری فارس

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha