تحولات منطقه

۶ فعال حامی فلسطین پس از نصب پرچم این کشور بر فراز برج ایفل در پاریس بازداشت شدند؛ اقدامی اعتراضی که هم‌زمان با سالگرد «روز نکبت» و در اعتراض به تحولات غزه انجام شد.

برافراشتن پرچم فلسطین بر برج ایفل؛ ۶ فعال بازداشت شدند
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به‌گزارش قدس آنلاین، مقامات فرانسوی ۶ فعال حامی فلسطین را پس از برافراشتن پرچم فلسطین بر فراز برج ایفل در مرکز پاریس بازداشت کردند؛ اقدامی اعتراضی که هم‌زمان با سالگرد روز «نکبت» سالگرد اشغال فلسطین انجام شد.

فعالان مدنی توانستند خود را به پشت‌بام رستورانی در طبقه اول برج ایفل برسانند و پرچم بزرگ فلسطین را در آنجا نصب کنند. این افراد در حال حاضر در بازداشت موقت به سر می‌برند تا پرونده قضایی آن‌ها در آینده پیگیری شود.

یک ائتلاف اعتراضی (Extinction Rebellion) با برعهده گرفتن مسئولیت این اقدام، اعلام کرد که این حرکت در محکومیت نسل‌کشی در غزه و هم‌زمان اقدامی اعتراضی به مناسبت روز نکبت است.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha