بهگزارش قدس آنلاین، لین جیان، سخنگوی وزارت امور خارجه چین امروز در نشست خبری خود پس از تشدید تنشها میان ایران و رژیم صهیونیستی عمیقا ابراز نگرانی کرده و خواستار پایبندی به تعهدات به آتشبس شد.
طبق گزارش خبرگزاری آناتولی، لین جیان بر انجام مذاکرات برای برقراری صلح در خاورمیانه تاکید کرد.
سخنگوی وزارت امور خارجه چین گفت: ازسرگیری خصومتها به نفع هیچ یک از طرفها نیست. امیدواریم تمامی طرفین ذینفع به تعهد خود به آتشبس پایبند بمانند.
بهگزارش قدس، این واکنش از طرف چین در پی حملات دفاعی شامگاه گذشته ایران علیه اهدافی در اراضی اشغالی در پاسخ به نقض مکرر آتشبس از سوی دشمن آمریکایی-صهیونیستی مطرح شده است.
مقامات ایران بارها هشدار داده بودند که آتشبس مستلزم توقف درگیری در تمامی جبهههاست؛ اما در این مدت رژیم صهیونیستی بارها آتشبس را نقض کرده و همین امر سبب شد که شب گذشته ایران در پاسخ به جنایت رژیم غاصب صهیونی در جنوب لبنان و کشتار و آواره کردن گسترده مردم مناطق صور و نبطیه و ضاحیه پایگاه هوایی رامات دیوید، مورد هدف قرار گرفت.
دقایقی پیش حساب مجازی سازمان اطلاعات سپاه در پیامی نوشت: اطلاعات میدانی از ضربات شدید و سریع نظامی، امنیتی و سایبری دیشب به سرزمین های اشغالی و نشان دهنده موفقیت ۱۰۰ از ۱۰۰ است.




نظر شما