تحولات منطقه

رئیس جمهوری آمریکا در پی دور جدید حملات جنایتکارانه واشنگتن به ایران مدعی شد که دوست ندارم درباره ایران ضرب الاجل تعیین کنم.

ادعای ترامپ: دوست ندارم درباره ایران ضرب الاجل تعیین کنم
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

دونالد ترامپ روز چهارشنبه به وقت محلی در جمع خبرنگاران پس از آغاز دور جدید حملات به ایران مدعی شد: دوست ندارم ضرب‌الاجل تعیین کنم؛ اما آنها بهتر است رفتار درستی داشته باشند.

وی در پاسخ به سوال خبرنگاری مبنی بر اینکه آیا برای ایران ضرب‌الاجل تعیین می‌کنید، مدعی شد: آن‌ها تقریبا می‌دانند ماجرا چیست.

ادعای تعیین نکردن ضرب الاجل در حالیست که ترامپ همواره ضرب الاجل تعیین کرده و در میانه مذاکرات به ایران حمله کرده است.

ترامپ شامگاه سه‌شنبه پس از دور جدید حملات تجاوزکارانه به ایران و آغاز مجدد محاصره دریایی در گفت وگو با شبکه فاکس نیوز با تکرار ادعاهایش مدعی شد: «ما امشب به شدت به آنها ضربه خواهیم زد. فردا شب هم بسیار محکم به آنها ضربه خواهیم زد و شب بعد از آن هم بسیار شدید به آنها ضربه خواهیم زد و هفته آینده اوضاع برای آنها خیلی بد خواهد شد.»

رئیس جمهور آمریکا با تکرار تهدید علیه زیرساخت‌های ایران ادعا کرد که زیرساخت‌های انرژی ایران، نیروگاه‌های برق و پل‌ها همگی می‌توانند به اهداف حمله تبدیل شوند، مگر اینکه تهران دوباره به میز مذاکره بازگردد.

وی همچنین ادعا کرد: دو روز پیش توافقی میان طرفین حاصل شده بود، اما ایران در آخرین لحظه آن را نقض کرد.

وقتی از ترامپ پرسیده شد که آیا فکر می‌کند ایران برای رسیدن به توافق جدی است، او مدعی شد: فکر می‌کنم آنها چاره‌ دیگری ندارند.

به گزارش ایرنا، آمریکا از ۱۶ تیر ۱۴۰۵ (هفتم جولای ۲۰۲۶) در پی ادعای حمله به تعدادی از شناورهای عبوری از جنوب تنگه هرمز، با نقض تفاهم نامه اسلام آباد، بار دیگر نه تنها حملات تجاوزکارانه علیه ایران را از سر گرفته، بلکه محاصره دریایی را نیز از ساعت ۲۳ و ۳۰ دقیقه ۲۳ تیرماه مجددا آغاز کرده است.

واشنگتن همزمان در پی رویکرد فشار حداکثری خود، در حال اعمال تحریم‌های جدید به بهانه‌های مختلف علیه جمهوری اسلامی ایران است.

رئیس جمهوری ایالات متحده آمریکا در حاشیه اجلاس سران ناتو در آنکارا اعلام کرد که دیگر تفاهمی با ایران وجود ندارد و آتش‌بس به پایان رسیده‌ است.

با از سرگیری تجاوز نظامی آمریکا علیه ایران و پاسخ‌های تدافعی ایران به پایگاه‌های آمریکا که مبدا این حملات بودند، بار دیگر کانون توجه جهانی به تنگه هرمز به عنوان مرکز مناقشه جدید میان ایران و آمریکا جلب شد.

منبع: خبرگزاری ایرنا

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha