تحولات منطقه

رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه اصلاحات لازم برای قانون بودجه ۱۴۰۵ باید اولویت بندی شود بیان کرد: ما باید در کشور صرفه جویی را مد نظر قرار داده و فرصت های درآمدزایی را فراهم کنیم همچنین باید بازسازی ها را اولویت قرار دهیم.

قالیباف: اصلاحات لازم برای قانون بودجه ۱۴۰۵ باید اولویت بندی شود
زمان مطالعه: ۲ دقیقه

به‌گزارش قدس آنلاین، محمدباقر قالیباف، رئیس مجلس شورای اسلامی، امروز ( سه شنبه ۶ مرداد) در جلسه شورای هماهنگی مجلس با تأکید بر ضرورت انجام کار کیفی در مجلس، اساس کار را در کمیسیون های تخصصی دانست و گفت: از این رو لازم است مسائل به صورت کاملا تخصصی در کمیسیون ها بررسی شود تا خروجی آن به صورت یک کار کارشناسی شده به صحن برسد.

بازنگری در سازوکار قانونگذاری در شرایط جنگ و افزایش همکاری با شورای نگهبان

وی در ادامه با تأکید بر ضرورت همکاری بیشتر با شورای نگهبان در زمان بررسی طرح ها و لوایح برای تصویب دقیق تر قوانین و تسریع در تأیید آن اظهار کرد: برخی قوانین را نیز می توان به صورت غیردائمی و برای اجرا در مدت چند سال به تصویب رساند تا در شرایط بهتری قوانین دائمی جایگزین شود. پیگیری امور نظارتی از سوی کمیسیون ها و نمایندگان باید با جدیت دنبال شود. باید با ملاحظه درآمد ارزی و ریالی اولویت ها را مشخص کنیم که البته همه این مسائل قابل حل است.

رئیس مجلس شورای اسلامی با تأکید بر ضرورت تعیین کارهای مهم و فوری در مجلس و دولت تصریح کرد: گاهی برخی امور مهم هستند اما فوری نیستند و برخی فوری هستند اما مهم نیستند باید ابتدا به کارهایی هم توامان مهم و فوری هستند متمرکز شویم.

وی در ادامه با اشاره به پیام رهبر معظم انقلاب به مناسبت روز مجلس و تأکید ایشان بر ضرورت بازنگری در برنامه هفتم پیشرفت در شرایط فعلی افزود: ما باید این کار را انجام دهیم البته قرار نیست مجددا این قانون را بازنویسی کنیم بلکه باید موارد مهم برای اصلاح را اولویت بندی کرده و مورد لازم را با کمک دولت، مرکز پژوهش ها و کمیسیون تخصصی اصلاح کنیم.

تأمین معیشت مردم و نیروهای مسلح یک اولویت مهم و فوری است

قالیباف با بیان اینکه اصلاحات لازم برای قانون بودجه ۱۴۰۵ باید اولویت بندی شود بیان کرد: ما باید در کشور صرفه جویی را مد نظر قرار داده و فرصت های درآمدزایی را فراهم کنیم همچنین باید بازسازی ها را اولویت قرار دهیم. در این بین موضوع معیشت مردم و نیروهای مسلح به عنوان یک اولویت مهم و فوری باید در دستور کار دولت و مجلس باشد و نباید از آن غفلت کرد.

اعضای هیئت رییسه و رؤسای کمیسیون های مجلس نیز در این جلسه به بحث و بررسی درباره مسائل جاری کشور پرداختند و هر یک اولویت‌های مد نظر خود را که پیگیری و حل آنها می تواند از دغدغه های روز مردم بکاهد، بیان کردند.

در همین راستا این نمایندگان به موضوعاتی همچون ضرورت تسریع در بازسازی خسارات وارده ناشی از جنگ، پیگیری وضعیت بازنشستگان، معیشت مردم، تأمین ارز، تأمین نهاده های دامی و تولیدات کشاورزی، بهینه سازی مصرف سوخت، وضعیت بنزین، مسائل حوزه دارو، درمان و بیمه و امور مربوط به حوزه آموزش پرداختند و راهکارهایی برای آن ارائه دادند.

برچسب‌ها

مشهد

کربلا

کاظمین

مکه

مدینه

قم

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha