تحولات منطقه

سخنگوی سازمان آتش نشانی مشهد گفت: حریق در طبقه دوم یک خانه مسافر واقع در خیابان شارستان، با حضور سریع تیم‌های امدادی مهار شد و بیش از ۱۰ نفر از ساکنان که در طبقات محبوس شده بودند، نجات یافتند. 

نجات بیش از ۱۰ محبوس از حریق خانه مسافر در مشهد
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس به نقل از آتش نشانی مشهد، معین رضا فرخنده، با اعلام این خبر اظهار کرد: این حادثه شب گذشته به سامانه ۱۲۵ گزارش شد که بلافاصله تیم‌های حریق و نجات از ایستگاه ۲ و همچنین ایستگاه ۴۴ به محل اعزام شدند.

وی افزود: با توجه به گسترش دود و حریق در طبقه دوم این خانه مسافر، بیش از ۱۰ نفر از ساکنان در طبقات مختلف محبوس شده بودند که همکاران آتش‌نشان با سرعت عمل و مدیریت صحیح، موفق شدند تمامی این افراد را به‌سلامت به بیرون منتقل کنند.

سخنگوی سازمان آتش‌نشانی تصریح کرد: خوشبختانه این حادثه تلفات جانی در پی نداشت و عملیات اطفا و ایمن‌سازی با موفقیت کامل به پایان رسید.

فرخنده با تاکید بر اینکه علت دقیق حادثه در دست بررسی است از مسئولان اماکن اقامتی و خانه‌های مسافر خواست نسبت به رعایت اصول ایمنی، نصب سیستم‌های اعلام و اطفای حریق و بازبینی سیم‌کشی‌ها و تجهیزات برقی اقدام کنند تا از بروز چنین حوادثی جلوگیری شود.

برچسب‌ها

مشهد

کربلا

کاظمین

مکه

مدینه

قم

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha