تحولات منطقه

آیت‌الله جوادی آملی با مقایسه تاریخی دوران دفاع مقدس با حکومت‌های قاجار و پهلوی تأکید کردند: در دوران گذشته هزاران هکتار از خاک کشور در کمترین زمان به غارت رفت، اما رزمندگان با هشت سال پایمردی اجازه ندادند حتی یک وجب از این خاک به دست دشمن بیفتد.

روایت تکان‌دهنده آیت‌الله جوادی آملی از دیدار با جانباز بصیر در صحرای عرفات
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

تکریم حماسه‌سازان دفاع مقدس وظیفه‌ای مستمر و مضاعف بر دوش آحاد جامعه اسلامی است تا حقیقت این معجزه تاریخی به نسل‌های آینده منتقل شود. مقایسه تاراج گسترده اراضی کشور در دوران طاغوت با پایداری پولادین بسیجیان در نبرد هشت‌ساله، عمق اعجاز معنوی رزمندگان اسلام را عیان می‌سازد.

آیت الله العظمی جوادی آملی:

در جریان هفته دفاع مقدس تکریم هایی شده که این تکریمها بسیار بجاست و چندین برابر باید بشود.

از دوران قجر تا دوران پهلوی هزارها هکتار را دیگران به غارت بردند؛ هزارها هکتار اعم از دایر و بایر و شهر و روستا از زمان قجر تا پهلوی [به غارت رفت] هزارها هکتار زمین این مرز و بوم را بیگانگان به غارت بردند در کوتاه‌ترین مدت!
اما اینجا هشت سال آتش روشن کردند و یک وجب نگرفتند!

جانبازی را در عرفات دیدم که دو دستش و دو چشمش را به خدا هدیه کرد و اشک می‌ریزد و می‌گوید خدایا! از من قبول کن و بر من ببخش؛
بهشت مشتاق این‌گونه از بسیجیان مخلِص است؛ اینها به این کشور شرف دادند،دین را زنده کردند.

برچسب‌ها

مشهد

کربلا

کاظمین

مکه

مدینه

قم

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha