بیرجند- دبیر هیات نظارت بر انتخابات شوراهای استان خراسان جنوبی گفت: از امروز کار رسیدگی به پرونده های افراد معترض در هیات نظارت استان و شهرستانها آغاز شده است و تا ۱۰ روز مهلت دارد.

 رسیدگی به پرونده های افراد معترض در هیات نظارت استان و شهرستان ها آغاز شد
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

محمدرضا غیرتی در گفت وگو با خبرنگار قدس آنلاین در بیرجند اظهار داشت: ۹۵ نفر از کاندیداهای رد صلاحیت شده شوراها  اعتراض کرده اند که از این تعداد ۶۱ نفر در روستاها و ۳۴ نفر در شهر ها  هستند.

وی گفت: در روستاهای خراسان جنوبی ۹۰ نفر رد صلاحیت شدند که از این تعداد صلاحیت ۵۶ نفر را هیات اجرایی و ۳۴ نفر را هیات نظارت رد کرد.

وی افزود:در شهرهای این استان هم ۳۷ نفر رد صلاحیت شدند که از این تعداد ۶ نفر در هیات اجرایی و ۳۴ نفر در هیات نظارت صلاحیت آنها تایید نشد.

دبیر هیات نظارت بر انتخابات شوراهای استان  خراسان جنوبی بیان کرد: از امروز کار رسیدگی به پرونده های افراد معترض در هیات نظارت استان و شهرستانها آغاز شده است و تا ۱۰ روز مهلت دارد.

غیرتی افزود: پرونده افراد معترض روستاها در مراکز شهرستانها و شهرها در هیات عالی نظارت استان رسیدگی می شود.

وی گفت: سعی می شود تا هر تعداد پرونده که رسیدگی می شود در همان روز نتیجه به هیات اجرایی اعلام شود تا افرادی که تایید صلاحیت می شوند برای رقابت در انتخابات برنامه ریزی کنند.

برچسب‌ها

پخش زنده

×

حرم مطهر رضوی

00:00
02:13
Download

کاظمین

00:00
00:36
Download

کربلا

00:00
00:36
Download

مسجدالنبی

مسجدالحرام

00:00
03:35
Download

حرم حضرت معصومه

00:00
00:33
Download

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha