رییس اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی سبزوار گفت: با پرداخت ۵۲۰ میلیارد ریال تسهیلات اشتغالزایی در روستاهای این شهرستان هزار و ۱۰۰ فرصت شغلی فراهم شده است.

۵۲۰ میلیارد ریال تسهیلات اشتغالزایی در روستاهای سبزوار پرداخت شد
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین، محمود یزدی افزود: تسهیلات اشتغال پایدار روستایی طی یک سال گذشته با هدف رونق دامداری و کشاورزی در حوزه‌های تولیدات گیاهی، صنایع تبدیلی و تکمیلی دام و طیور پرداخت شده است.

وی ادامه داد: بیشترین تسهیلات اشتغال این شهرستان از طریق سامانه کارا در بخش کشاورزی و به مبلغ افزون بر ۳۰۰ میلیارد ریال بوده است.

رییس اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی سبزوار بر نگاه مثبت دولت به توسعه مناطق روستایی اشاره کرد و گفت: پرداخت تسهیلات اشتغال با کارمزد مناسب شرایط مطلوبی را برای مهاجرت معکوس و تثبیت جمعیت در مناطق روستایی شهرستان ایجاد کرده است.

مرکز شهرستان ۲۸۵ هزار نفری سبزوار در ۲۳۰ کیلومتری غرب مشهد واقع است. حدود ۴۰ هزار نفر از جمعیت سبزوار در ۱۲۰ روستای این شهرستان سکونت دارند.

۲۲ هزار بهره‌بردار کشاورزی در بخش‌های زراعت، باغبانی و دامداری سبزوار فعالیت دارند.

این شهرستان دارای ۵۶ هزار هکتار سطح زیرکشت آبی است که ۳۷ هزار هکتار آن زراعی و ۱۹ هزار هکتار باغ است.

منبع: ایرنا

انتهای خبر/

برچسب‌ها

پخش زنده

×

حرم مطهر رضوی

00:00
02:30
Download

حرم حضرت معصومه

00:00
00:33
Download

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha