مدیر اجرایی فدراسیون فوتبال استرالیا از تلاش این کشور برای میزبانی جام جهانی خبر داد.

فدراسیون فوتبال استرالیا: بعد از المپیک میزبان جام جهانی هم می‌شویم
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین، ایسنا به نقل از تلگراف نوشت:

 جیمز جانسون، مدیر اجرایی فدراسیون فوتبال استرالیا معتقد است که بعد از میزبانی جام جهانی زنان ۲۰۲۳ و اعطای المپیک ۲۰۳۲ زمان مناسبی برای گرفتن میزبانی جام جهانی مردان نیز هست.

او به روزنامه استرالیایی گفت: ما در سال ۲۰۲۳ میزبان یک رقابت بزرگ خواهیم بود و جام جهانی زنان را میزبانی می‌کنیم. این یک روند است. باید این روند را طی کنیم و مسیر را درست برویم. به کانادا نگاه کنید که میزبان جام جهانی زنان در سال ۲۰۱۵ بود و ۱۱ سال بعد آن‌ها میزبان جام جهانی مردان با آمریکا (و مکزیک) خواهند بود. به برزیل نگاه کنید. آن‌ها میزبان جام جهانی ۲۰۱۴ بودند و المپیک ۲۰۱۶.

جانسون پذیرفت که مسابقات ۲۰۳۰ به اروپا یا آمریکای جنوبی می‌رود، زیرا مسابقات بعدی در قطر است که مانند استرالیا بخشی از کنفدراسیون فوتبال آسیا است و رویداد ۲۰۲۶ در آمریکای شمالی برگزار می‌شود.

به گفته رود مک گئوچ، رییس پیشین المپیک ۲۰۰۰ سیدنی، مذاکرات اولیه بین فوتبال استرالیا و مقامات اصلی رویدادهای دولتی در حال حاضر انجام شده است.

تیم استرالیا در چهار دوره گذشته به جام جهانی صعود کرده و در راه رسیدن به پنجمین صعود پیاپی متوالی به جام جهانی ۲۰۲۲ قطر است.

منبع: ایسنا

برچسب‌ها

پخش زنده

×

حرم مطهر رضوی

00:00
02:30
Download

کاظمین

مسجدالنبی

00:00
00:28
Download

مسجدالحرام

00:00
00:31
Download

حرم حضرت معصومه

00:00
00:33
Download

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha