تحولات منطقه

تولیت آستان مقدس احمدی و محمدی(ع) گفت: حرکت عظیم اربعین حسینی با تاکید بر رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی در شیراز اجرایی شود.

حرکت عظیم اربعین حسینی با رعایت پروتکل ها در شیراز اجرا می شود
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین، حجت‌الاسلام ابراهیم کلانتری ظهر امروز  در نشست هماهنگی گرامیداشت اربعین حسینی که در حرم مطهر شاهچراغ (ع) برگزار شد، اظهار داشت: فرصت‌شناسی و بهره‌برداری دقیق از آن از اصول مهم در اقدامات فرهنگی است و مراسم اربعین از جمله این فرصت‌ها است.

وی با بیان اینکه مشابه این حرکت عظیم را در دنیا نداریم و در واقع به مثابه یک معجزه الهی است که پس از ١٤سال ادامه دارد، گفت: این فرصت با خون اباعبدالله و اصحاب ایشان در اختیار ما قرار گرفته و باید از این فرصت در نهایت کمال استفاده شود.

حجت الاسلام کلانتری با بیان اینکه عهد کنیم که در مراسم اربعین امسال سنگ تمام گذاشته شود، افزود: بخشی از از خسارت‌های روحی و روانی دوران کرونا با مراسم فرهنگی اربعین حسینی جبران می‌شود و اگرچه مرکز ثقل مراسم اربعین در شیراز بین‌الحرمین است اما تلاش شود تا همه شهر پوشش داده شود.

تولیت آستان مقدس احمدی و محمدی (ع) همچنین با بیان اینکه امروز هم رسانه ملی حرف اصلی را در تبلیغات کشور می‌زند، تاکید کرد: یک کار تبلیغاتی پوششی تمام عیار در اربعین امسال انجام شود.

حجت الاسلام کلانتری افزود: اینگونه تصور نشود که تبلیغات اثری ندارد که اگر نداشت دنیای جدید از آنها استفاده نمی‌کرد، لذا پیام بصری خود یک پیام خاص است.

وی گفت: دستگاه‌های مختلف به ویژه شهرداری در این حوزه به جد ورود کنند، چراکه امروز بحث حرم به تنهابی نیست که موضوع قدمت شیراز در مباحث مذهبی است.

منبع: مهر

انتهای خبر/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha