رئیس مرکز سنجش و پایش آموزش و پرورش درباره جزئیات برگزاری امتحانات دانش آموزان پایه دهم تا دوازدهم توضیحاتی داد.

جزئیات برگزاری امتحانات دانش آموزان اعلام شد
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین،خسرو ساکی رئیس مرکز سنجش و پایش آموزش و پرورش، درباره جزئیات برگزاری امتحانات دانش آموزان پایه دهم تا دوازدهم اظهار کرد: امتحانات نوبت اول دانش آموزان پایه هفتم تا دوازدهم به صورت حضوری برگزار  و برنامه ریزی امتحانات توسط مدیران مدرسه انجام می‌شود. اجرای امتحانات نیز با همکاری عوامل اجرایی مدارس خواهد بود.

او افزود: همچنین امتحانات نهایی پایه دوازدهم برای دانش آموزانی که در سال جاری نتوانسته اند در امتحانات خرداد و شهریور  حد نصاب نمره قبولی را کسب کنند از دوم تا ۲۷ دی در حال برگزاری است.

ساکی با اشاره به رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی حین برگزاری آزمون گفت: برای حفظ سلامت دانش آموزان؛ تمامی مدارس و حوزه‌های برگزاری امتحانات ملزم به رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی هستند که از سوی ستاد ملی کرونا و آموزش و پرورش ابلاغ شده است.

رئیس مرکز سنجش و پایش آموزش و پرورش افزود: به صورت روزانه از حوزه‌های امتحانی بازدید می‌شود و در صورت عدم رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی برخورد خواهد شد.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

برچسب‌ها

پخش زنده

×

حرم مطهر رضوی

00:00
02:05
Download

کاظمین

00:00
00:36
Download

کربلا

00:00
00:36
Download

مسجدالنبی

00:00
00:31
Download

مسجدالحرام

00:00
03:36
Download

حرم حضرت معصومه

00:00
00:33
Download

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha