تحولات منطقه

مدیرعامل شرکت پالایش گاز شهید هاشمی‌نژاد سرخس گفت: شعار رشد تولید در حوزه شمال شرق کشور با ذخیره سازی بیش از ۲ میلیارد و ۲۰۰ میلیون متر مکعب گاز در مخزن شوریجه این پالایشگاه به منصه ظهور رسیده است.

بیش از ۲ میلیارد مترمکعب گاز در پالایشگاه سرخس ذخیره شد
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس خراسان، یحیی فیضی عصر شنبه اظهار کرد: با توجه به برنامه ریزی های انجام شده، در روزهای گرم سال جاری، روزانه ۱۰ میلیون متر مکعب گاز به مخزن زیرزمینی شوریجه تزریق شده است که پشتیبان مناسبی برای پایداری تولید در فصل زمستان و روزهای سرد پیش رو خواهد بود.

مدیرعامل شرکت پالایش گاز شهید هاشمی‌نژاد سرخس ادامه داد: ذخیره سازی گاز در سال جاری نسبت به سال گذشته با توجه به تلاش شبانه روزی کارکنان نزدیک به ۱۵ درصد رشد داشته است و بیانگر تحقق شعار سال و رشد تولید در این مجتمع گازی است.

وی گفت: مدت تعمیرات اساسی این شرکت نیز با برنامه ریزی مناسب و با کوشش خستگی ناپذیر کارکنان ۴۰ روز کمتر از سال گذشته و در پایان شهریورماه امسال به پایان رسید که خود باعث افزایش تولید و کاهش هزینه‌های مرتبط در حوزه تعمیرات شده است.

منبع: خبرگزاری ایرنا

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha