تحولات منطقه

هیاتی از جنبش حماس فردا (یکشنبه) با هدف بررسی تحولات مربوط به آتش‌بس و آغاز دور جدید مذاکرات به قاهره سفر می‌کند.

هیات حماس فردا برای بررسی آتش‌بس عازم قاهره می‌شود
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین، هیاتی از جنبش حماس به ریاست «خلیل الحیه» بنا به دعوت مسوولان مصر به قاهره سفر می‌کند.

حماس همچنین بر پایبندی به مواضع و مطالبات خود تاکید کرد و افزود که خواسته‌های این جنبش برای پایان تجاوزگری رژیم صهیونیستی طبیعی است و از آن چشم‌پوشی نخواهد کرد.

این جنبش اعلام کرد که خواسته‌های ملت فلسطین مبنی بر برقراری آتش‌بس دایمی، عقب‌نشینی رژیم اشغالگر از غزه، بازگشت آوارگان، آزادی تردد فلسطینیان و انجام تبادل اسرا، جدی است.

پیش‌تر یک منبع جنبش حماس اعلام کرده‌بود که طی چند ساعت گذشته تماس‌های زیادی بین «اسماعیل هنیه» و میانجیگران درباره ازسرگیری مذاکرات در قاهره، برقرار شده است.

هنیه در این تماس‌ها تاکید کرده است که دور جدید مذاکرات بایستی بر اساس اصل برقراری آتش‌بس دایمی، باشد.

منبع: خبرگزاری ایرنا

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha