معاون محیط‌ زیست دریایی و تالاب‌های سازمان حفاظت محیط زیست با اشاره به رهاسازی آب سد کانی‌سیب به دریاچه ارومیه از دو روز گذشته گفت: پیش‌بینی می‌شود بیش از ۴۰۰ میلیون متر مکعب آب تا خرداد ۱۴۰۴ وارد دریاچه شود.

پیش‌بینی ورود بیش از ۴۰۰ میلیون متر مکعب آب از سد کانی‌سیب به دریاچه ارومیه
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

احمدرضا لاهیجان زاده در حاشیه همایش مدیران ستادی و استانی سازمان حفاظت محیط زیست افزود: امیدواریم این رهاسازی تا پایان سه ماهه نخست سال آینده ادامه داشته باشد.

معاون محیط زیست دریایی و تالاب‌های سازمان حفاظت محیط زیست در ادامه گفت: این رهاسازی می‌تواند ۲۷۰ میلیون متر مکعب آب را مدیریت کند و پیش‌بینی می‌شود بیش از ۴۰۰ میلیون متر مکعب آب در این مدت وارد دریاچه شود.

وی اضافه کرد: در حال حاضر این انتقال با حجم ۲۰ مترمکعب در ثانیه در حال انجام است و با توجه به اینکه در فصل بارش قرار داریم، اگر میزان بارندگی ها افزایش یابد قطعا این رقم بیشتر می‌شود.

لاهیجان‌زاده در پایان گفت: سال آبی گذشته ۳۷۰ میلیون مترمکعب انتقال از این سد انجام یافت و پیش‌بینی می‌کنیم در صورت افزایش بارش کل رقم ۴۸۰ میلیون متر مکعب در سال ابی جاری منتقل خواهد شد.

منبع: خبرگزاری ایسنا

برچسب‌ها

پخش زنده

×

حرم مطهر رضوی

کاظمین

00:00
00:42
Download

کربلا

00:00
00:36
Download

مسجدالنبی

00:00
00:28
Download

مسجدالحرام

00:00
03:29
Download

حرم حضرت معصومه

00:00
00:33
Download

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha