تحولات منطقه

۲۱ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۷:۲۸
کد خبر: ۱۰۴۸۲۲۸

معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت گفت: در حال حاضر، ۹۲ هزار نفر از دانشجویان مجرد در خوابگاه‌ها سکونت دارند و ۱۰۶۷ زوج دانشجو نیز در خوابگاه‌های متأهلی اقامت دارند.

اقامت هزار و ۶۷ زوج دانشجو در خوابگاه‌های متاهلی
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

امروز، ۲۱ بهمن‌ماه ۱۴۰۳، همزمان با ایام‌الله دهه فجر، ۵ پروژه خوابگاهی در دانشگاه‌های علوم پزشکی اراک، یزد، شهید بهشتی، سیرجان و بندرعباس با حضور ظفرقندی، وزیر بهداشت و حبیبی، معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت، به‌ صورت همزمان و از طریق ویدئوکنفرانس افتتاح شد.

براساس گزارش وزارت بهداشت، مسعود حبیبی معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت در آیین افتتاح پروژه‌های دانشجویی و فرهنگی دانشگاه‌های علوم پزشکی، که با حضور وزیر بهداشت و به‌صورت ویدئوکنفرانس در ستاد وزارت بهداشت برگزار شد، اظهار کرد: خوابگاه‌های مناسب برای دانشجویان نقش حیاتی در رفاه و عملکرد تحصیلی آنان ایفا می‌کند و به‌طور مستقیم بر سلامت جسمی و روانی و همچنین رشد شخصیتی آنان تأثیرگذار است.

وی افزود: بیش از ۵۰ درصد از دانشجویان غیربومی هستند و به خوابگاه‌های دانشجویی نیاز دارند. در حال حاضر، ۹۲ هزار نفر از دانشجویان مجرد در خوابگاه‌ها سکونت دارند و ۱۰۶۷ زوج دانشجو نیز در خوابگاه‌های متأهلی اقامت دارند.

حبیبی با تأکید بر اهمیت ساخت خوابگاه‌ها، تصریح کرد: علاوه بر کمبود فضای خوابگاهی برای دانشجویان مجرد، برخی از خوابگاه‌ها به دلیل قدمت طولانی نیاز به نوسازی و بازسازی دارند. بنابراین، لازم است در ساخت خوابگاه‌های جدید تلاشی مضاعف و مؤثر صورت گیرد تا این خلاء‌ها جبران شود.

وی گفت: در حال حاضر، ۲۴ هزار تخت خوابگاهی در حال ساخت است که پیشرفت آنها بین ۵ تا ۹۰ درصد است. ما در تلاشیم با استفاده از منابع عمومی و حمایت خیّرین، این خوابگاه‌ها را تکمیل کنیم. علاوه بر این، برنامه‌ای داریم تا از ظرفیت مولدسازی منابع موجود بهره‌برداری کرده و اقدامات لازم را برای تسریع در تکمیل خوابگاه‌ها انجام دهیم. همچنین، پیگیری‌های لازم برای تأمین ۳.۵ همت از اوراق قرضه در مراحل نهایی قرار دارد.

معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت گفت: با توجه به اهمیت جوانی جمعیت و تشویق دانشجویان به ازدواج، برنامه‌های متعددی در دست اجرا قرار دارند. یکی از این برنامه‌ها، ساخت هزار خوابگاه متأهلی است که با تأمین منابع، ۳۵۰ واحد آن تا شهریور ماه سال آینده به بهره‌برداری خواهد رسید و در اختیار دانشجویان قرار می‌گیرد.

وی افزود: همچنین، امروز یک آشپزخانه صنعتی در یزد به بهره‌برداری می‌رسد که از اهمیت زیادی برخوردار است. این آشپزخانه‌ها با هدف صرفه‌جویی ۳۰ درصدی در منابع و ارتقای کیفیت غذاها راه‌اندازی می‌شوند. در حال حاضر، ۲۰ درصد از آشپزخانه‌ها صنعتی، ۶۰ درصد نیمه‌صنعتی و ۲۰ درصد سنتی هستند که براساس برنامه‌ریزی، تمامی آشپزخانه‌ها به صنعتی تبدیل خواهند شد.

منبع: خبرگزاری برنا

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha