تحولات منطقه

رئیس نمایشگاه کتاب تهران با اشاره به برخی گلایه‌ها درباره متراژ غرفه‌ها، گفت: با توجه به استقبال گسترده ناشران و درخواست‌های بسیار برای حضور در نمایشگاه، ناگزیر به بازتوزیع فضا بودیم تا امکان حضور بیشتری برای ناشران فراهم شود.

توضیح رئیس نمایشگاه کتاب در پی اعتراض ناشران به کاهش متراژ غرفه‌ها
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین به نقل از ستاد خبری سی‌وششمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران محسن جوادی درباره اعلام متراژ غرفه‌های ناشران توضیح داد: پس از اعلام متراژ غرفه‌ها، برخی ناشران عزیز نسبت به فضای اختصاص‌یافته گلایه‌هایی داشتند که آن را درک می‌کنیم و به دغدغه‌های صنفی ناشران احترام می‌گذاریم؛ اما باید عرض کنم که با توجه به تعداد بسیار زیاد درخواست‌ها برای حضور در بخش حضوری نمایشگاه، ناچار شدیم که متراژ غرفه‌ها را کاهش دهیم تا امکان حضور تعداد بیشتری از ناشران در فضای فیزیکی نمایشگاه فراهم شود.

وی با تأکید بر این‌که اولویت اصلی عوامل اجرایی نمایشگاه، فراهم کردن فرصت حضور برای حداکثر تعداد ناشران است، افزود: به‌طور طبیعی، بخشی از ناشران به‌دلیل محدودیت فضا، امکان حضور در بخش فیزیکی را نیافته‌اند که این ناشران در بخش مجازی نمایشگاه شرکت خواهند کرد. تلاش ما این بوده که به عدالت و فرصت برابر نزدیک شویم، هرچند که محدودیت‌های زیرساختی همچنان پابرجاست.

رئیس نمایشگاه کتاب تهران در پایان ابراز امیدواری کرد که در سال‌های آینده شرایط بهتری برای گسترش فضای فیزیکی فراهم شود و در این راستا گفت: امیدواریم در دوره‌های آتی بتوانیم فضای وسیع‌تری در اختیار داشته باشیم تا میزبان تعداد بیشتری از ناشران در بخش حضوری باشیم. این مهم، نیازمند برنامه‌ریزی کلان‌تر و همکاری بیشتر نهادهای اجرایی است که ان‌شاءالله با حمایت‌ها و همراهی‌های موجود، در سال‌های آینده محقق شود.

سی‌وششمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران از ۱۷ تا ۲۷ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۴ با شعار «بخوانیم برای ایران» در محل مصلای امام خمینی (ره) برگزار خواهد شد.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha