یک مقام نظامی آمریکا گفت: مجتمع هسته‌ای ایران در اصفهان عمیق‌تر و قدرتمندتر از آن است که با موشک‌های تاماهاوک منهدم و نابود شود.

فاکس‌نیوز: تاسیسات هسته‌ای ایران قدرتمندتر از آن است که با تاماهاوک نابود شود
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

همزمان با انتشار جزئیات بیشتر در مورد حملات هوایی ایالات متحده به زیرساخت‌های هسته‌ای ایران، یک مقام ارشد آمریکایی به فاکس نیوز می‌گوید که حمله به اصفهان ممکن است چالش‌برانگیزترین هدف از بین سه هدف مورد بحث بوده باشد، حتی چالش‌برانگیزتر از سایت فردو که به طور گسترده مورد بحث قرار گرفته است.

این مقام در پس‌زمینه گفت: «این سخت‌ترین هدف بود. همه در مورد فردو صحبت می‌کردند و روی آن تمرکز داشتند، اما اصفهان در واقع سخت‌ترین هدف بود.»

این مقام خاطرنشان کرد که اگرچه فردو سال‌ها در مرکز بحث‌های عمومی و دیپلماتیک بوده است، پیچیدگی عملیاتی و ساختار مستحکم اصفهان، هدف قرار دادن آن را به طور منحصر به فردی دشوار کرده است.

یک کانال تلگرامی هم در واکنش به این صحبت‌ها گفت: این ایده احمقانه از کجا آمد که یک مجتمع نظامی زیرزمینی که ده‌ها متر زیر زمین بنا نهاده شده با موشک‌های تاماهاوک منهدم می‌شود؟

انتهای پیام

منبع: خبرگزاری ایسنا

برچسب‌ها

پخش زنده

×

حرم مطهر رضوی

00:00
02:01
Download

کاظمین

00:00
00:36
Download

کربلا

00:00
00:36
Download

مسجدالنبی

00:00
00:31
Download

مسجدالحرام

00:00
03:31
Download

حرم حضرت معصومه

00:00
00:33
Download

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha