تحولات منطقه

۲۷ دی ۱۴۰۴ - ۲۰:۲۴
کد مطلب: ۱۱۲۴۳۶۴

سرمربی سپاهان اصفهان گفت: ۲ امتیاز خیلی مهم را از دست دادیم و امیدوارم در آینده این نتیجه برای ما مشکلی ایجاد نکند اما معتقدم جذابیت فوتبال زمانی است که هوادار حضور داشته باشد.

نویدکیا: جذابیت فوتبال به حضور هوادار است
زمان مطالعه: ۲ دقیقه

محرم نویدکیا شامگاه شنبه در نشست خبری پس از بازی برابر ملوان انزلی در ورزشگاه نقش جهان اصفهان افزود: پایان نیم فصل، یک بازی عقب افتاده داشتیم و به دلیل آن که باید به بازیکنان استراحت می دادیم تا مصدوم نشوند تنها ۱۰ روز فرصت تمرین داشتیم.

وی ادامه داد: فرصت کم تمرین در نیم فصل و حضور چهار، پنج بازیکن جدید در ترکیب تیم مشکلاتی به وجود آورد که البته برگزاری بازی اول نیم فصل بدون هوادار نیز نه تنها لذتی نداشت بلکه به ضرر تیم ما و بازی فاقد هیجان لازم بود.

وی ادامه داد: به هر صورت در نیمه نخست، بازی خوبی نداشتیم هرچند که تیم کم کم خودش را پیدا کرد و شاید یکی از دلایل آن این بود که ۲تیم داشتند همدیگر را محک می زدند اما به مرور زمان و هرچه بازی رو به جلو رفت ما توانستیم راهبرد خود را دنبال کنیم و در نیمه دوم بازی بهتری به نمایش گذاشتیم.

وی خاطرنشان کرد: پیش از این بازی بازی های خارج خانه ملوان با تیم های دیگر را دیده بودیم و آن فشردگی در خطوط دفاع و هافبک را پیش بینی می کردیم و حدس می زدیم که به راحتی نمی توانیم از داخل عمق به دروازه حریف برسیم هرچند که در نیمه اول سعی کردیم که شانس‌مان را در این زمینه امتحان کنیم ولی متاسفانه نشد.

وی اضافه کرد: در ادامه روی ضربات ایستگاهی و روی ارسال هایی که از کنار و با دور زدن مدافع های حریف ایجاد کردیم توانستیم موقعیت های خیلی خوبی به دست آوردیم که متاسفانه با بدشانسی همه را از دست دادیم.

نویدکیا اظهار داشت: روی هم رفته در نیمه دوم بازی بدی نبود مخصوصا که چندین ضربه خطرناک در چارچوب داشتیم و خوب و با کیفیت بودیم به ویژه پس از آن که ملوان یکی از بازیکنانش را از دست داد البته یک گل هم زدیم که متاسفانه آفساید اعلام شد.

نویدکیا گفت: ۱۰ نفره شدن حریف باعث شد مالکیت ما خیلی بیشتر شود و سعی کردیم که راه های مختلفی را امتحان کنیم ولی به شکل عجیبی موقعیت های ما گل نشد.

وی در انتها گفت: در مجموع با کیفیت بازی نکردیم اما به نظرم جذابیت فوتبال زمانی خودش را نشان می‌دهد که هوادار حضور داشته باشد و بازیکنان فشار را روی خودشان احساس کنند.

دیدار تیم‌های فوتبال فولاد مبارکه سپاهان و ملوان بندرانزلی در چارچوب هفته شانزدهم لیگ برتر ساعت ۱۵:۳۰ روز شنبه۲۷ دی در ورزشگاهی نقش جهان اصفهان و با سیستم کمک داور ویدیویی (VAR) و با قضاوت حسن اکرمی برگزار شد که در نهایت ۲ تیم به تساوی بدون گل رضایت دادند.

منبع: خبرگزاری ایرنا

برچسب‌ها

حرم مطهر رضوی

کاظمین

کربلا

مسجدالنبی

مسجدالحرام

حرم حضرت معصومه

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha