تحولات منطقه

۱۳ آبان ۱۴۰۵ - ۰۹:۵۱
کد مطلب: ۱۱۷۳۹۱۸

قیمت طلا در پی افت دلار و بازده اوراق خزانه آمریکا، تحت تأثیر نتایج اولیه انتخابات میان‌دوره‌ای این کشور، ۰.۵ درصد افزایش یافت.

صعود قیمت طلای جهانی با تضعیف دلار
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به‌گزارش قدس آنلاین، قیمت طلا در معاملات روز چهارشنبه بازار جهانی، تحت تاثیر تضعیف ارزش دلار پس از پیروزی‌های اولیه‌ دموکرات‌ها در انتخابات میان‌دوره‌ای آمریکا، افزایش یافت.

به گزارش ایسنا، قیمت هر اونس طلا برای تحویل فوری، با ۰.۵ درصد افزایش، به ۳۹۳۱ دلار و ۲۴ سنت رسید.

قیمت هر اونس طلا در بازار معاملات آتی آمریکا برای تحویل در دسامبر نیز با ۰.۵ درصد افزایش، ۳۹۵۸ دلار معامله شد.

کریس وستون، رئیس بخش تحقیقات در شرکت «پِپراِستون» گفت: تضعیف ارزش دلار و افت قابل‌توجه بازده اوراق خزانه‌ آمریکا، هم در سطح اسمی و هم در سطح واقعی، آشکارا از قیمت طلا حمایت می‌کند.

او افزود: علاوه بر این، تقاضا برای دارایی‌های امن در برابر احتمال غیرقابل‌پیش‌بینی‌تر و تقابلی‌تر شدن سیاست‌های دولت دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، شرایط جذابی برای خریداران طلا فراهم کرده است.

معاملات آتی سهام آمریکا روز چهارشنبه با افت شدیدی مواجه شد، در حالی که اوراق قرضه خزانه‌ آمریکا رشد کرد و ارزش دلار کاهش یافت. این تحولات پس از آن رخ داد که دموکرات‌ها در نتایج اولیه انتخابات سنا به پیروزی‌هایی دست یافتند که ضربه سیاسی بزرگی به دونالد ترامپ و جمهوری‌خواهان است.

طبق ابزار دیده‌بان فدرال شرکت CME، معامله‌گران احتمال افزایش نرخ بهره در دسامبر را ۷۸ درصد برآورد می‌کنند. نرخ‌های بهره بالاتر معمولا بر قیمت طلا فشار نزولی می‌آورند، زیرا هزینه فرصت نگهداری طلای بدون بازده را افزایش می‌دهند.

بازارها اکنون در انتظار انتشار گزارش اشتغال بخش غیرکشاورزی آمریکا هستند که قرار است روز جمعه منتشر شود.

مت سیمپسون، تحلیلگر ارشد بازار در موسسه «استون‌ایکس» گفت: سطح ۴۰۰۰ دلار، مقاومت آشکار قیمت طلاست و عبور از هر یک از دو سوی این محدوده می‌تواند حرکت قابل‌توجه بعدی قیمت طلا را تعیین کند.

بر اساس گزارش رویترز، شورای جهانی طلا سه‌شنبه اعلام کرد تقاضا برای طلا در هند در سال ۲۰۲۶ احتمالا به پایین‌ترین سطح خود طی ۶ سال گذشته خواهد رسید، زیرا قیمت‌های بالای این فلز ارزشمند بر فروش جواهرات تاثیر گذاشته و تقاضای سرمایه‌گذاری نیز کاهش یافته است.

در بازار سایر فلزات گرانبها، هر اونس نقره با ۰.۸ درصد کاهش، به ۴۹ دلار و ۳۸ سنت رسید. هر اونس پلاتین با ۱.۲ درصد کاهش، به ۱۳۹۹ دلار و ۷۲ سنت رسید و هر اونس پالادیوم نیز با ۰.۲ درصد کاهش، ۹۳۲ دلار و هفت سنت معامله شد.

برچسب‌ها

مشهد

کربلا

کاظمین

مکه

مدینه

قم

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha