کارشناس مرکز پیش بینی هواشناسی خراسان رضوی گفت: از اواخر روز چهارشنبه هفته جاری، به تدریج دمای هوا در خراسان رضوی افزایش خواهد یافت و در اوایل هفته جاری نسبت به امروز تا ۱۵ درجه افزایش می یابد.

دمای هوا در خراسان رضوی به تدریج از چهارشنبه افزایش می‌یابد
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس خراسان، محمد غیوری اظهار کرد: بنا بر تحلیل نقشه مدل های هواشناسی، وضعیت جوی خراسان رضوی تا پایان هفته جاری پایدار باقی خواهد ماند هر چند هوای خنک همچنان در خراسان رضوی ماندگار است و وزش باد نیز با شدت کمتری ادامه خواهد داشت.

کارشناس مرکز پیش بینی هواشناسی خراسان رضوی افزود: روز گذشته نیز در برخی از شهرستان های خراسان رضوی بارش های پراکنده رخ داد که تربت جام با ۱.۲ میلیمتر بیشترین بارش را به ثبت رسانده است.

وی گفت:طی شبانه روز گذشته، فریمان و بردسکن به ترتیب با منفی سه و ۲۴ درجه سلسیوس سردترین و گرمترین شهرستان های استان بوده اند و دمای هوای کلانشهر مشهد نیز بین هشت تا ۱۷ درجه در نوسان بود.

برچسب‌ها

پخش زنده

×

حرم مطهر رضوی

کاظمین

00:00
00:36
Download

مسجدالنبی

00:00
00:31
Download

مسجدالحرام

حرم حضرت معصومه

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha