وزرای خارجه ترکیه و انگلیس طی دیدار در آنکارا، درباره درخواست سوئد برای پیوستن به ناتو و نگرانی‌های آنکارا در مورد قانون ضد تروریسم استکهلم صحبت کردند.

گفتگوی وزرای خارجه ترکیه و انگلیس درباره پیوستن سوئد به ناتو
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین به نقل از فارس، «هاکان فیدان» وزیر امور خارجه ترکیه شامگاه چهارشنبه در آنکارا با «جیمز کلوِرلی»‌ همتای انگلیسی خود دیدار و رایزنی کرد.

کلوِرلی طی نشست خبری مشترک با فیدان گفت که درباره درخواست سوئد برای پیوستن به ناتو و نگرانی‌های آنکارا در مورد قانون ضد تروریسم استکهلم به تفصیل گفتگو کرده است.

به نوشته خبرگزاری «اسپوتنیک»، وی با بیان اینکه سوئد قدرت فوق‌العاده توانمندی از نظر نظامی است، مدعی شد که پیوستن این کشور به ناتو، بر توان دفاعی این ائتلاف نظامی می‌افزاید.

وزیر خارجه انگلیس در این‌باره اظهار داشت: «ما امروز درباره نگرانی‌های آنکارا در مورد مشکلات افراط‌گرایی و مبارزه با تروریسم [در سوئد] بحث کردیم. ما مایلیم هر چه زودتر مشکلات مهم حل شود تا سوئد به عضویت کامل ناتو درآید».

بر این اساس، کلورلی ادامه داد: «[عضویت سوئد در ناتو] به دفاع از انگلیس و ترکیه و همچنین ناتو در معنای وسیع‌تری کمک خواهد کرد. ما از ارائه میانجی‌گری برای رفع مشکلاتی که ترکیه ابراز داشته خرسندیم».

به نوشته اسپوتنیک، وی همچنین افزود که لندن قصد دارد همکاری با آنکارا را در داخل ناتو تقویت کند، زیرا ترکیه یکی از اعضای لازم و ضروری برای این ائتلاف نظامی است.

وزیر خارجه ترکیه نیز در این نشست خبری گفت که کشورش به تفاهماتی که با ناتو و سوئد در مورد درخواست عضویت استکهلم در ناتو - که در انتظار تاییدیه ترکیه و مجارستان است - متعهد است.

طبق این گزارش، فیدان به تفاهماتی که ترکیه و سوئد در حاشیه اجلاس ناتو در اسپانیا و در لیتوانی بر سر آن توافق کردند، اشاره کرد

پیش از این، «توبیاس بیلستروم» وزیر خارجه سوئد ابراز خوشبینی کرده بود که پارلمان ترکیه درخواست عضویت این کشور در ناتو را در زمان تشکیل جلسه مجدد خود در ماه اکتبر، تصویب کند. 

منبع: خبرگزاری فارس

برچسب‌ها

پخش زنده

×

حرم مطهر رضوی

00:00
02:22
Download

کاظمین

00:00
00:36
Download

مسجدالنبی

00:00
00:31
Download

مسجدالحرام

حرم حضرت معصومه

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha