تحولات منطقه

سرپرست مدیریت بحران استانداری گیلان با بیان اینکه طی ۲۴ ساعت گذشته شاهد وقوع حریق در ۹ شهرستان این استان بودیم، گفت: متاسفانه ۱۸ هکتار از اراضی در این حریق‌ها سوختند و در حال حاضر حریق در کل استان مهار شده است.

۱۸ هکتار از اراضی گیلان در آتش سوخت
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین، محمدرضا حق بین سرپرست مدیریت بحران استانداری گیلان با اشاره به آخرین وضعیت حریق در اراضی گیلان اظهار کرد: طی ۲۴ ساعت گذشته شاهد وقوع حریق در ۹ شهرستان این استان بودیم که عمدا حریق در شهرستان‌های رشت، شفت و رشت بود. 

وی با بیان اینکه متاسفانه ۱۸ هکتار از اراضی در این حریق‌ها سوختند، گفت: با تلاش‌های انجام شده توسط گروه‌های امدادی، هلال احمر و نیروهای مردمی، حریق در همه شهرستان‌ها در حال حاضر اطفاء شده و مشکلی هم اکنون وجود ندارد. 

سرپرست مدیریت بحران استانداری گیلان با اشاره به سقوط یک تابلو افزود: در اثر وزش باد در روز گذشته یک تابلوی تبلیغاتی در لاهیجان و یک درخت سقوط کرد که خوشبختانه به کسی آسیبی نرسید و تابلو در همان ساعات اولیه توسط مسوولین مربوطه از کف خیابان جمع آوری شد. 

حق بین با تاکید بر برخورد جدی قضایی با ایجادکنندگان حریق عمدی در اراضی جنگلی و تالاب این استان بیان کرد: با وقوع وزش شدید باد، همواره عده‌ای با ایجاد حریق عمدی، سعی در افزایش اراضی خود دارند که این امر منجر به خسارت جدی به باغات گیلان می‌شود از این رو براساس قانون با ایجادکنندگان حریق عمدی، به شدت برخورد شده و این افراد پس از شناسایی به مراجع قضایی معرفی می‌شوند. 

منبع: خبرگزاری فارس

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha