تحولات منطقه

۱۴ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۷:۵۵
کد مطلب: ۱۰۸۶۷۷۹

«محمد بهجت حیدر» وزیر کار لبنان با «محمد شیاع السودانی» نخست وزیر عراق در بغداد، دیدار کرد و طرفین در این دیدار، درباره روابط دوجانبه، تحولات لبنان و اوضاع منطقه، گفتگو و تبادل نظر کردند.

دیدار وزیر کار لبنان با نخست وزیر عراق
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

السودانی و حیدر، در این دیدار مسائل مورد علاقه مشترک، همکاری در حوزه‌های اقتصاد، ارتباطات و سرمایه‌گذاری، تسهیل متقابل فعالیت بخش خصوصی در هر دو کشور، فعال‌سازی شورای بازرگانی عراق و لبنان و ساماندهی امور مربوط به نیروی کار و تبادل نیروهای کار را مورد بحث و بررسی قرار دادند.

نخست‌وزیر عراق همچنین بر اهتمام کشورش نسبت به ثبات و پایداری لبنان تأکید و اعلام کرد که عراق در کنار ملت لبنان در مقابله با تمام چالش‌ها و مراحل دشواری که با شجاعت پشت سر می‌گذارد، ایستاده است؛ و این حمایت برآمده از موضع اصولی و ثابت بغداد در حفظ حاکمیت و یکپارچگی سرزمینی لبنان و مخالفت با هرگونه تجاوز است.

وزیر کار لبنان نیز با انتقال درودها و پیام نخست‌وزیر کشورش به همتای عراقی‌اش تأکید کرد که دولت لبنان به‌طور مستمر در تلاش برای تقویت روابط مبتنی بر شراکت با عراق و گسترش همکاری‌های اقتصادی به‌منظور تأمین منافع دو کشور دوست است.

منبع: خبرگزاری ایرنا

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha