در حادثه تیراندازی بامداد امروز در مرکز ایالت کلرادو واقع در آمریکا، ۹ نفر زخمی شدند.

تیراندازی در ایالت کلرادو آمریکا/ ۹ نفر زخمی شدند
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین به نقل از شبکه تلویزیونی سی اِن اِن، دست کم ۹ نفر در تیراندازی بامداد امروز سه‌ شنبه (به وقت محلی) در مرکز ایالت کلرادو واقع در آمریکا زخمی شدند.

بر اساس اعلام این رسانه، حادثه زمانی رخ داد که طرفداران بسکتبال قهرمانی تیم «دنور ناگتس» در ان‌ بی‌ اِی مراسم جشن خود را به پایان رساندند.

پلیس آمریکا در این خصوص اعلام کرد که حادثه در «دنور» مرکز این ایالت رخ داد.

پلیس در بیانیه ای در این خصوص اعلام کرد: تیراندازی حدود ساعت ۰۰:۳۰ بامداد امروز و پس از اتمام بازی اتفاق افتاد. حال ۳ نفر از مجروحان این حادثه وخیم گزارش شده است.

منابع امنیتی آمریکا ادعا کردند که ضارب بازداشت شده است؛ اما تا کنون اطلاعاتی در خصوص علل و انگیزه وی از ارتکاب این تیراندازی مخابره نشده است.

در حالی که روزانه خبرهای متعددی در خصوص تیراندازی در آمریکا و آمار بالای جان باختگان در این حوادث منتشر می‌شود، لابی قدرتمند سلاح اجازه نمی‌دهد که قانونی در خصوص اعمال محدودیت بر حمل سلاح در این کشور تصویب شود.

در دسترس بودن سلاح گرم در آمریکا و فروش انواع مختلف آن در فروشگاه‌ها سبب شده تا اغلب مردم اسلحه شخصی در اختیار داشته باشند و به همین علت آمار قتل و کشتار در این کشور با استفاده از سلاح گرم بسیار بالا است.

منبع: خبرگزاری مهر

برچسب‌ها

پخش زنده

×

حرم مطهر رضوی

00:00
02:30
Download

کاظمین

00:00
00:36
Download

مسجدالنبی

00:00
00:28
Download

مسجدالحرام

حرم حضرت معصومه

00:00
00:33
Download

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha